Præcisering vedr. videosendere og krav dertil. ift. FPV Race DM i 2016

Der er allerede nu begyndt at brede sig en “holdning” på sociale medier til kravet omkring 25mw sendere til 2016 reglementet.

Lad os lige pointere nogle detaljer som måske ikke er så åbenlyse, men ikke desto mindre væsentlige for beslutningen herom:

  1. Vi er i UAS Sport igang med en process hvor vi skal finde det rette udstyr til groundstations som MDK har bevilget midler til.
    Vi vælger det som giver mest mening for den overordnede afholdelse af et DM. Dvs det hvor der samlet set er mest stabilitet og sikkerhed for at grejet virker, og der ikke skal bruges unødig tid på at vente på skæve kanaler osv. Nogle er for det ene mærke og imod det andet og omvendt. Andre er helt nede og kigge i frekvensbånd osv. og mener at finde problemer med valget der.
  2. Hvis det skal give mening at vi bruger mange mange tusind kroner af Modelflyvning Danmarks midler så skylder vi også at brug dem bedst muligt på det generelle plan. Derfor VIL der være nogle piloter der skal købe ny VTX, faktisk skal alle nok det.
  3. Vi ser positivt på hvordan man har afviklet større events, og med hvilket VTX udstyr i udlandet i det forgange år, og læner os op ad de erfaringer man har gjort her.
  4. UAS Sport DK vil så vidt muligt bruge de nuværende regelsæt for FPV ræs på globalt niveau. Der kan komme små nationale justeringer, men i det store hele så sker der ikke store ændringer. Heller ikke på VTX siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *